Vaillant Kombi Tavsiye Edermisiniz ?




Vaillant Kombi Servis ihtiyacınız 0850 222 2 888 numaralı telefonu arayarak günün her saati bizlerden destek alabilirsiniz. 



Kombiniz vaillant mı? Peki kaç yıldır vaillant kullanıyorsunuz? Servis ve  müşteri hizmetleri sorunlarınıza anında çözüm sunuyor mu? İstediğiniz sıcaklığı kombiniz  size veriyor mu?



İnanın tüm bu soruların cevabını siz evinizden gayet olumlu bir şekilde veriyorsunuzdur. Net bir şekilde izah etmeliyim ki, vaillant kombi kullanan bir aile olarak biz de kombimizden çok yıldızlarla memnunuz. Altı yıldırdır vaillant kullanıyoruz ve keşke ilk günde kombi olarak vaillant ı seçmiş olsaymışız. Altı yıl önce kombimiz bozuldu ve biz vaillant kombiyi çok uzun araştırmalar, seçimlerden sonra tercih ederek aldık. Daha evvel başka bir marka kombiyi kullanıyorduk ama kombimiz üç yıl gibi kısa bir sürede maalisef bozuldu. Kombi arızayı seslediğimiz de garantisinin bittiğini ve kombinin hafızasının bittiğini söylediler. Anlayacağınız üç yıl kullandığımız kombi daha yeni dediğimiz halde çöpe gitti. Bizde tekrar aynı sorunları yaşayıp ta, kısa bir süre için de tekrar kombi almak zorunda kalmamak için vaillant kombiyi seçtik. Çok şükür ki, şimdilik herhangi bir sorun yaşamadık. İnşallah uzun bir süre de daha yaşamayız. Neticede o da bir eşya eninde de, sonunda da o da ömrünü bitirecek. Ama Sorunsuz ve uzun yılar kullanmanın tadı başka…

Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski