Kombi Arıza




Vaillant Kombi Servis ihtiyacınız 0850 222 2 888 numaralı telefonu arayarak günün her saati bizlerden destek alabilirsiniz. 



 Vaillant ve tüm kombilere servis ve bakım faaliyetlerimiz, kışa özel anında teknik servis hizmetimiz sınırsız gün ve saatte emrinizdedir. Vaillant  teknik elemanlarımız tüm vaillant müşterilerine uzman destek verirken, diğer kombi markası sahipleri içinde özel elemanlarımız, markaya göre gönderilmektedir. Faaliyet alanlarımız İstanbul içi ve Avrupa yakasıdır. Ayrıca Anadolu yakası içinde yine istendiği vakit teknik eleman ulaştırıyoruz, yalnız aynı gün içerisinde hizmet veremeye biliriz o da mesafeden dolayıdır.



Servis ve bakım hizmetleri için bizlere isterseniz telefon numaralarımızdan, dilerseniz büromuzdan, arzu ederseniz de internet adresimizden ulaşma imkanına sahipsiniz.

Kombi çeşidi gözetmeksizin, vakit tasarrufu yapmadan, yirmi dört saat ve kış aylarında pazar gününüzde dahil olmak üzere 7/24 emrinizdeyiz.

Kombinize bakım yapıyor, bakımlarınızı da ayrıca altı ay garanti kapsamında tutuyoruz. Tamir ve tüm şikayetleri için anında eleman gönderiyoruz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski